KOCAELİ / BAŞİSKELE - BAŞİSKELE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Nis

3 Mayıs Cuma günü Saat 15.00'da okul Psikolojik Danışman/Rehber öğretmenimiz tarafından velilerimize "Dijital Mahremiyet ve Dijital Ebeveynlik" konulu eğitim verilecektir. Katılımlarınızı önemsiyor, bekliyoruz

Mrt

Teknoloji Bağımlılığı Ebeveyn Rehberi, teknolojik cihazların güvenli ve verimli kullanımıyla ilgili çocuklarına rehberlik etmek isteyen ebeveynlere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

YKS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

İOKBS BAŞVURU KILAVUZU İÇİN tıklayınız

EK-1 ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME tıklayınız

ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN tıklayınız

Ara

2023/2024 Eğitim öğretim yılı 1 dönem 2. ortak sınav takvimimiz aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Ara

2024 ÖSYM SINAV TAKVİMİ

11 ve 12. sınıflar Eba Akademik Destek Deneme Tarihleri

Ekm

2023/2024 Eğitim öğretim yılı 1 dönem 1. ortak sınav takvimimiz aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Ekm

YKS' de çıkan konuların yıllara göre soru dağılımlarını inceleyerek yıllara göre hangi konulardan kaç soru geldiğini öğrenebilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı EYLÜL Dönemi sorumluluk sınav takvimi aşağıdaki gibidir.... Sorumluluk sınavları ile ilgili detaylı bilgiyi okul idaresinden alabilirsiniz. İlgili öğrencilerimize önemle duyrulur

May

MEB 2023 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı başvuru ve uygulama kılavuzunu yayımladı. Kılavuzda başvuru şartları ve sınav uygulama esasları açıklandı.